Training voor advies over private lease

Zodat wij u kunnen adviseren en het gunstigste leasecontract voor u vinden

Vandaag, 24 november 2020, heeft Fop de Groot MFP een training gevolgd om u nog beter te kunnen adviseren over private lease en het vinden van het gunstigste private leasecontract. Ook voor zakelijke en private lease maken wij dus een uitgebreide onafhankelijke vergelijking van een groot aantal leasemaatschappijen en vinden wij de gunstigste leaseaanbieding voor u.

Waarom een opleiding voor het adviseren in leaseauto's?

Bij het aanschaffen van een leaseauto gaat het meestal om grotere bedragen en vaste contracten. Dan is het uiteraard belangrijk dat wij u als adviseur goed kunnen informeren en adviseren over het leasecontract. Daarnaast is het niet eenvoudig om leasecontract met elkaar te vergelijken en de gunstigste te kunnen selecteren. Daarom willen wij graag exact weten hoe dit in elkaar zit.

Interesse in een zakelijke of private lease auto?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Mede door de gevolgde cursus kunnen u uitstekend adviseren over uw leaseauto. Verder vinden wij voor u de gunstigste aanbieding door een uitgebreide vergelijking van verschillende leasemaatschappijen. Ook als u al een offerte voor een leasecontract heeft, dan kijken wij graag met u mee of er een gunstiger voorstel te vinden is.