Spring naar hoofd-inhoud

Voorstel voor gunstigste verzekeringspakket

Gunstigste verzekeringspakket | Persoonlijke voorstel | Uitgebreide vergelijking | Hoge pakketkortingen | Online klantenmap

Voorstel op maat voor jet gunstigste verzekeringspakket. Vrijblijend een persoonlijk voorstel voor het gunstigste verzekeringspakket. Met hoge pakketkortingen op basis van een uitgebreide vergelijking per verzekering. Volledig op maat gemaakt voor uw eigen situatie en uw wensen. Bovendien heel simpel geregeld. Alleen een eenvoudige inventarisatie invullen en een kopie van uw huidige verzekeringen doorsturen. Uiteraard is het mogelijk om dit voorstel persoonlijk met ons op ons kantoor te komen bespreken. Bovendien alle eenvoudig en overzichtelijk in te zien, wijzigen en schade melden via onze online PolisMap, maar persoonlijk contact met uw eigen adviseur kan uiteraard ook. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Hoeveel gaat u besparen?

Persoonlijk voorstel verzekeringspakket

Iedere klant is uniek. Daarom maken wij het voorstel voor een verzekeringspakket altijd voor u op maat. De verzekeringen laten wij aansluiten bij uw situatie en bij uw wensen. Graag nodige wij u bij ons op kantoor uit om het voorstel gezamenlijk te bespreken.

Vergelijking met de huidige verzekeringen

In ons voorstel voor een verzekeringspakket maken wij altijd een vergelijking met uw huidige verzekeringen. Hierbij zetten wij de premies en de voorwaarden helder voor u op een rijtje. Het maakt hierbij ook niet uit of deze verzekeringen al via ons kantoor lopen of dat deze verzekeringen elders lopen. Vervolgens maken wij op basis van deze vergelijking verbetersuggesties voor uw verzekeringspakket.

Uniek verzekeringspakket

Ons kantoor is volledig onafhankelijk, lid van branchevereniging Adfiz en wij kunnen verzekeringen van bijna alle verzekeraars in Nederland aanbieden. Sinds kort kunnen wij u bovendien een uniek verzekeringspakket aanbieden, waarin wij een groot aantal voordelen voor u kunnen combineren :

  • Per verzekering selecteren wij de gunstigste verzekeraars door middel van een uitgebreide vergelijking
  • Alle verzekeringen, ook van verschillende verzekeraars, in één pakket met één keer poliskosten, één automatische incasso en  één overzicht van alle verzekeringen
  • Pakketkorting op alle verzekeringen in het pakket, hoe meer verzekeringen, hoe hoger de pakketkorting.
  • Garantie tegen onderverzekering voor woonhuis en inboedel. Hierdoor ben je altijd genoeg verzekerd en je hoeft ook geen waardemeters meer in te vullenInzage klant- en polisgegevens via online klantportaal en via een App
  • Alle informatie digitaal beschikbaar, inclusief groene kaart en voorwaarden en je verzekeringen digitaal beheren
  • Bij iedere wijziging of op verzoek een compleet nieuwe vergelijking van het gehele verzekeringspakket. Hierdoor altijd de gunstigste verzekeringen tegen de laagste premies met de hoogste kortingen

Eenvoudige inventarisatie via onderstaande formulier

Veel gedoe? Echt niet! U hoeft alleen onderstaande formulier in te vullen en een kopie van uw huidige verzekering(en) mee te sturen. De rest doen wij voor u. Inclusief aanvragen van de verzekereringen en eventueel opzeggen van huidige verzekeringen

Persoonlijke gegevens
Woninginformatie
Uploaden polis(sen) huidige verzekering(en)
Inventarisatieformulier versturen

Veel gestelde vragen verzekeringspakket

Uiteraard leuk dat wij een gunstig verzekeringspakket voor u maken. Wij zorgen ervoor dat het verzekeringspakket ook gunstig blijft. Bij iedere wijziging of op uw verzoek maken wij een compleet nieuwe vergelijking van uw volledige verzekeringspakket. Zo houdt u ook altijd het gunstigste verzekeringspakket.

De meeste verzekeringen wel, maar helaas niet alle verzekeringen. Wij gaan altijd op zoek naar de best passende en voordeligste oplossing. Daarom kan het voorkomen dat wij een andere verzekering aan u voorstellen die niet in het pakket verzekerd kan worden. Gelukkig kunnen wij verzekeringen aanbieden van nagenoeg alle verzekeraars in Nederland.

Het advies, de vergelijking van de verzekeringen, het opstellen van het advies, het bespreken van het advies, het aanvragen van de verzekeringen en de eventuele opzegging van de huidige verzekeringen is kosteloos. Na het afsluiten van een verzekering ontvangen wij een provisie van de verzekeraar. Dit is een percentage van de premie. Deze vergoeding is in de totaalpremie opgenomen.

Nee, het opzeggen van de verzekeringen kunnen wij voor u doen. Uiteraard hebben wij hier wel een ondertekend verzoek van u voor nodig. Ook dit verzoek zullen wij voor u opstellen. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Kunnen wij u ergens anders bij helpen?

Waar wilt u meer informatie over ontvangen?