Spring naar hoofd-inhoud

Verkoop van uw woning door uw persoonlijke makelaar

Uw woning snel en voor de hoogste prijs verkocht

Uw eigen woning verkopen zou u zelf kunnen doen. Bij de verkoop van een woning komt echter toch best veel kijken. De juiste presentatie, promotie op diverse websites, een mooie brochure, de juiste platte gronden met de correcte maten en foto's en uiteraard de verkoop onderhandelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw woning beter kunnen verkopen en onze kosten in de meeste gevallen grotendeels voor u kunnen terugverdienen.

U wilt uiteraard de hoogste verkoopprijs en een snelle verkoop met gunstige verkoopvoorwaarden. Omdat een woning verkopen meer is dan een advertentie op marktplaats zetten helpen wij u graag bij een succesvolle verkoop. Maar u bepaald bij ons zelf wat u zelf doet en waar wij u bij mogen helpen. Service op maat en een persoonlijke begeleiding.

Persoonlijke begeleiding door een vaste ervaren makelaar

Ook voor de bezichtigingen van uw woning

Als eerste komen wij uw woning vrijblijvend bekijken en geven wij u een indicatie van de verkoopprijs en leggen wij uit hoe wij de verkoop van uw woning gaan begeleiden. Wij maken vooraf altijd heldere afspraken over onze kosten en wij leggen dit vast in een overeenkomst. Wij maken de omschrijving van uw woning en maken mooie foto’s, wat wij vervolgens omzetten in het presentatiemateriaal. Uiteraard leggen wij deze eerst ter goedkeuring aan u voor. U bent altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding, omdat wij met een klein team werken. De bezichtingen worden begeleid door de makelaar die uw huis kent.

Promotie van uw woning

Voor de promotie van uw woning maken wij gebruik van een groot aantal (optionele) mogelijkheden :

  • Vermelding op een aantal grote woonwebsites, zoals Funda, VBO, Jaap e.d.
  • Full color brochure van minimaal 4 pagina’s
  • Te koop 3D raambord
  • Te koop bord in de tuin
  • Presentatie in onze etallage in Oud-Beijerland
  • Social Media pakket
  • Promotiekaartjes om uit te delen
  • Advertenties in huis-aan-huiskranten

Makelaarscourtage voor de verkoop van uw woning

De vergoeding die wij vragen voor onze complete verkoopbegeleiding is bij ons altijd een voorstel dat wij voor u persoonlijk op maat maken. De courtage is onder andere afhankelijk van de vraagprijs van uw woning, de courantheid van de woning, de eventueel benodigde aanvullende onderzoeken en de eventuele andere diensten die u van ons afneemt. Als gemiddelde richtprijs kunt u ongeveer 1,75% van de verkoopprijs van de woning aanhouden. De opstartkosten bedragen € 500,- voor een volledige vermelding van uw woning op Funda, het inmeten van uw woning en een uitgebreide fotorapportage van uw woning door een professionele fotograaf inclusief 360 graden foto's.