Spring naar hoofd-inhoud

Over De Groot Financieel Adviseurs & Makelaars OZ

Sinds 1969 financieel adviseurs en makelaars

De Groot Financieel Adviseurs & Makelaars OZ is het financieel advieskantoor voor particulieren en makelaar voor woningen in Oud-Beijerland, de Hoeksche waard en omstreken. Wij zijn een professioneel bedrijf en beschikken onder andere over alle vergunningen van de AFM, wij zijn aangesloten bij branchevereniging Adfiz. Wij zitten al meer dan 50 jaar in het makelaars- en verzekeringsvak.

Achtergrond en historie

Fop de Groot (sr) is in 1969 begonen als makelaar, maar is al kort daarna ook opleidingen gedaan voor hypotheekadvies, levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Sinds 1990 is ons kantoor gevestigd aan de Scheepmakershaven 20 in Oud-Beijerland en vanaf 2001 in onze nieuwbouw op dezelfde locatie. In 2002 is Fop de Groot MFP (jr) in het bedrijf komen werken en sinds die tijd werken wij als vader en zoon in één bedrijf.

Sinds 1969 actief in Oud-Beijerland en omstreken

Beiden zijn geboren en getogen Beijerlanders en het kantoor is altijd in Oud-Beijerland gevestigd geweest. Inmiddels hebben wij klanten door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Wij zijn er trots op dat veel klanten die éénmaal klant zijn geworden ook klant zijn gebleven, waarbij het niet uit maakt of ze verder weg verhuizen of dichtbij blijven.

Lidmaatschappen en registraties

Als professioneel oline intermediair voor autoverzekeringen is ons kantoor is bij verschillende organisaties aangelosten en geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM (www.afm.nl) houdt krachtens de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12020983. Voor vragen over toezicht kun je terecht bij het meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900-5400540 (5 ct/min.).

Branchevereniging Adfiz

Ons kantoor is lid van de Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. De bij Adfiz aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders. Adfiz stelt als voorwaarde dat verzekeringsmaatschappijen geen eigendomsbelang of zeggenschap mogen hebben in de bij haar aangesloten leden. Fop de Groot MFP is bestuurslid van Adfiz geweest en is op dit moment Erelid van Adfiz.

Advieskeuze.nl

Ons kantoor is aangesloten bij Advieskeuze.nl. Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze.nl helpt de consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners in de buurt. Vanaf de oprichting in 2011 lag de focus op financieel advies. Op dit moment maakt Advieskeuze.nl ook andere dienstverleningssectoren inzichtelijk.

Lid van FFP en CFP® gecertificeerd

FFP (Federatie Financieel Planners) is de beroepsorganisatie van financieel planners en telt circa 3.500 leden. Financieel planners die zijn aangesloten bij FFP, en daarmee zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, onderscheiden zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Een gecertificeerd financieel planner met het keurmerk FFP en/of CFP® is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële situatie en toekomst. Bekijk mijn profiel op FFP.nl.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)

Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht je onverhoopt toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kun jij  je wenden tot het KiFiD, een onafhankelijke stichting die je klacht kan beoordelen. Ons aansluitnummer bij de KiFiD is 300.014360.

Kamer van Koophandel

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 50884735. De wettelijke taken van KVK zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

NRVT gecertificeerd

In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs vindt u die gekwalificeerde taxateurs: Register-Taxateurs. NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Fop de Groot RT (Sr) en Fop de Groot RT (jr) zijn beiden Register-Taxateur.

SCVM gecertificeerd

Ons kantoor en onze adviseurs zijn aangesloten bij Stichting Certificering voor Makelaars (SCVM). SCVM borgt de kwaliteit en integriteit van makelaars in één register. Het makelaarsregister bevordert de verdere professionalisering van het vak en de transparantie van het bemiddelingsproces. Wij staan geregistreerd in het register van de SCVM.

Lid van branchevereniging VBO

De Groot Financieel Adviseurs en Makelaars oz is lid van de brancheverekening voor de makelaardij, VBO. VBO is er voor makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. VBO is er voor kopers en verkopers. Voor huurders en verhuurders. Voor projectontwikkelaars en overheden. VBO is er voor een stabiele vastgoedmarkt. Bekijk onze kantoorpagina op VBO.nl.

Werkgebied van De Groot Financieel Adviseurs en Makelaars oz

Het kantoor van De Groot Financieel Adviseurs en Makelaars oz is gelegen in Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard. Beiden zijn echte geboren Beijerlanders. De meeste van onze klanten wonen ook in Oud-Beijerland en elders in de Hoeksche Waard, zoals Goudswaard, Klaaswaal, Maasdam, Maasdijk, Middelsluis, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Nieuwendijk, Numansdorp, Piershil, Puttershoek, 's-Gravendeel, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland. Maar ook tot ver buiten de Hoeksche Waard en Oud-Beijerland hebben wij veel klanten van Berg en Terblijt tot Groningen. En zelfs in het buitenland, zoals Engeland en Spanje hebben wij klanten.

Contact met De Groot Financieel Adviseurs & Makelaars OZ

BezoekadresScheepmakershaven 20 in Oud-Beijerland
PostadresPostbus 1244, 3260 AE, Oud-Beijerland
Telefoon0186-615233
E-mailfopjr@fdegroot.nl