Bouwkundige keuring

Voor de aankoop van je nieuwe woning

Weet wat je koopt! De aankoop van een woning is een grote investering. Uiteraard wilt u dan ook weten dat de aankoop van uw nieuwe woning een goede en verstandige investering is. Wij adviseren daarom meestal een bouwkundige keuring voor uw aan te kopen woning te laten uitvoeren. Met een bouwtechnische keuring heeft u meer zekerheid dat de woning bouwkundig in orde is en u dus geen verrassingen achter krijgt. Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om de vloer te laten onderzoeken.

Waarom een bouwkundige keuring van PerfectKeur via De Groot?

Een aantal redenen waarom u een bouwkundige keuring van PerfectKeur het beste via De Groot Financieel Adviseurs kunt aanvragen:

  1. Tot op heden hebben wij erg goede ervaringen met de bouwtechnische keuringen van PerfectKeur
  2. Bij PerfectKeur is het mogelijk om zelf bij de keuring aanwezig te zijn, waardoor u veel informatie over uw nieuwe woning krijgt.
  3. Als u de bouwkundige keuring via onderstaande formulier aanvraagt, dan ontvangen wij het rapport, hetgeen wij kunnen verwerken in het hypotheekadvies
  4. Als voor de taxatie een bouwkundige keuring nodig is, dan kunnen wij rechtstreeks met de taxateur afstemmen

Waar moet je op letten bij de bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring heeft minder waarde als deze niet als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst is opgenomen. Toch kan een bouwtechnische keuring u veel informatie geven over de nieuwe woning en wat de zwakke punten aan de woning zijn die voor verbetering vatbaar zijn inclusief een indicatie van de verbeteringskosten. In sommige gevallen kan de bouwkundige keuring ook nodig zijn voor het taxatierapport. Dit dient dus goed afgestemd te worden met de taxateur die het taxatierapport voor de aan te kopen woning maakt. Uiteraard zorgen wij dat dit goed op elkaar is afgestemd. U kunt de bouwkundige keuring hieronder ook zelf aanvragen.

Bouwtechnische keuring aanvragen

Uiteraard werken wij alleen samen met professionele en betrouwbare partijen. Het expertisebureau die de bouwkundige keuring uitvoert krijgt volgens 'klanten vertellen' een gemiddelde beoordeling van 8,9 (3.696 beoordelingen). Door middel van de onderstaande aanvraag kan een bouwkundige keuring aangevraagd worden. Als u de gegevens invult, dan gaat de bouwkundig expert voor u aan de slag.

Veel gestelde vragen (FAQ) over bouwkundige keuring

De bouwtechnisch onderzoek van Perfectkeur kost € 379,- inclusief BTW.