Aankoop van uw nieuwe woning

Professionele begeleiding bij de aankoop van uw woning door een makelaar én hypotheekadviseur

De eigen woning is een hele belangrijke plek om fijn te kunnen leven. De aankoop van een huis is bovendien een grote investering. Daarom is het belangrijk dat u de juiste aankoopbeslissing neemt en een goede investering doet. Met onze professionele begeleiding kunt u een weloverwogen beslissing nemen over de aankoop van uw woning. Wij nemen graag zorgen uit handen en kunnen u helpen bij de aankoop van uw nieuwe woning, de hypotheek of het volledige aankoopproces.

Volledige aankoopbegeleiding van A-tot-Z

Door onze unieke combinatie van aankoopmakelaar en hypotheekadviseur in één persoon kunnen wij u als geen ander helpen bij iedere stap in de gehele aankoop. Hierdoor is het mogelijk om alles optimaal op elkaar af te stemmen. Bovendien is er één persoonlijke adviseur verantwoordelijk voor het goed verlopen van het gehele proces en alle stappen. Er komt heel wat kijken bij de aankoop van een woning. U moet rekening houden met de financiering, de betaalbaarheid, de kwaliteit en prijs van de nieuwe woning, de eventuele verkoop van de huidige woning en alles daarom heen. Door onze unieke geïntegreerde aanpak kunnen wij dit alles voor u coördineren en op elkaar afstemmen. En dat alles met één persoonlijke adviseur.

Energiebesparende maatregelen

In het klimaatakkoord is afgesproken dat uiterlijk in 2030 1,5 miljoen bestaande woningen van het aardgas af moeten zijn. In 2050 moeten 7 miljoen woningen en 1 miljoen andere gebouwen van het aardgas af zijn. De aankoop van een nieuwe woning is hét moment om uw woning energiezuinig of zelfs energieneutraal te maken. Wij kunnen u hierbij adviseren. Meer informatie >>