Spring naar hoofd-inhoud

De Groot Financieel Adviseurs in lijst “Topselectie Intermediairs”

Wij zijn trots dat wij door Advieskeuze.nl zijn opgenomen in de lijst van Topselectie Intermediairs van Nederland. Wij staan in deze lijst van 474 geselecteerde financieel advieskantoren van Nederland met de hoogste waarderingen van klanten. Op het onafhankelijke beoordelingsplatform van Advieskeuze.nl krijgen wij van onze klanten een 9,5 (52 beoordelingen; per 22-05-2023).

Geselecteerde topselectie intermediairs

Voor deze 2e editie van de Topselectie Intermediairs in mei 2023 werden door Advieskeuze alle financiële dienstverleners in 90 stedelijke regio’s en 425 woonplaatsen onder de loep genomen. Bij Advieskeuze.nl staan nagenoeg alle 7.125 actieve advieskantoren in Nederland geregistreerd. Op basis van een uitgebreide analyse van de data kwamen vervolgens meer dan 1.800 financieel advieskantoren in aanmerking voor een vermelding in de Topselectie Intermediairs. Er zijn uiteindelijk 474 financieel advieskantoren opgenomen in de lijst die voldeden aan de criteria.

Beoordelingen De Groot Financieel Adviseurs op Advieskeuze.nl

Bekijk onze kantoorinformatie en beoordelingen op : https://www.advieskeuze.nl/advies/3261kn/de-groot-financieel-adviseurs