Spring naar hoofd-inhoud

Fop de Groot MFP gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen

Fop de Groot MFP heeft de opleiding Adviseur Duurzaam Wonen met goed gevolg afgerond en is daarom gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen. Door het volgen van deze opleiding kunnen wij u nog beter helpen bij het verduurzamen van uw woning. Verduurzaming daarom ook standaard mee in onze adviezen.

 

Wij steunen het sectorcollectief Duurzaam Wonen

Een aantal geldverstrekkers, intermediairs en opleiders heeft het initiatief genomen om het belang van verduurzaming van de eigen woning nog beter bij de consument onder de aandacht te brengen. Deze partijen, daartoe verenigd in het Sectorcollectief Duurzaam Wonen, hebben de speciale opleiding over duurzaam wonen ontwikkeld voor hypotheekadviseurs.

Het Sectorcollectief heeft als doelstelling dat eind 2020 ten minste 80% van alle hypotheekadviseurs de opleiding heeft gevolgd. Banken en ketens zijn al druk bezig om hun medewerkers de opleiding te laten volgen. De Groot Financieel Adviseurs draagt zijn steentje daar ook graag aan bij.

Bijdragen aan de energietransitie

Om de energietransitie op gang te brengen is het heel belangrijk dat alle woningen zoveel mogelijk worden verduurzaamd. Die verduurzaming kost geld, maar kan ook geld opleveren. De energierekening gaat mogelijk naar beneden en het wooncomfort gaat er vaak op vooruit.

Advies over verduurzaming nieuwe woning

De aankoop van een nieuwe woning is daarbij het ideale moment om te investeren in verduurzaming van de woning. Voor de financiering van energiebesparende maatregelen zijn bovendien diverse oplosingen. Het is dus belangrijk om in de hypotheek rekening te houden met de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. 

Meer informatie verduurzaming woning en hypotheek

Graag helpen wij u verder met de verduurzaming van uw woning, de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen en een gunstige financiering. Hieronder vind u meer informatie.