Spring naar hoofd-inhoud

Doorlopende service en nazorg voor uw hypotheek

Renteverlenging | Aanpassen renteopslag | Oversluiten of niet | Wijzigingen | Vragen over uw hypotheek

Uiteraard stopt uw hypotheek niet na de aanvraag. Ook na het passeren bij de notaris en tijdens de looptijd van de hypotheek zijn wij uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en wijzigingen. Graag maken wij vooraf heldere afspraken over de service die u wenst en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Onze drie mogelijkheden voor doorlopende service & nazorg

1. Declaratie bestede uren (€ 125,- per uur)

Op uw verzoek kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, hulp bij wijzigingen en advies. Voor onze werkzaamheden zullen wij de bestede tijd registreren en deze bij u in rekening brengen. Deze optie is exclusief doorlopende zorgplicht en exclusief (pro-actieve) informatieverstrekking.

2. Abonnement voor nazorg & Beheer (€ 9,75 per maand)

Met dit abonnement zullen wij u op de hoogte houden van belangrijke wettelijke en fiscale wijzigingen voor uw hypotheek. Ons advies met betrekking tot aflossingen en renteverlengingen is hierbij inbegrepen. Ook het uitvoeren van wijzigingen zullen wij voor u verzorgen.

3. Abonnement financieel overzicht & service (€ 25,- p/maand)

Met dit abonnement krijgt u een volledig financieel overzicht met uw inkomen, uw hypotheek en uw pensioen. Dit overzicht is online in te zien. Als u actuele informatie verstrekt houden wij het financieel overzicht voor u actueel. Daarnaast bieden wij u een klantportaal voor uw hypotheek en eventuele levensverze-keringen. Verder kunt u, op verzoek, gebruik maken van nieuwe vergelijking van uw hypotheek en overlijdensrisicoverzekering.