Bouwkundige keuring

Voor de aankoop van je nieuwe woning

Weet wat je koopt! De aankoop van een woning is een grote investering. Uiteraard wilt u dan ook weten dat de aankoop van uw nieuwe woning een goede en verstandige investering is. Wij adviseren daarom meestal een bouwkundige keuring voor uw aan te kopen woning te laten uitvoeren. Met een bouwtechnische keuring heeft u meer zekerheid dat de woning bouwkundig in orde is en u dus geen verrassingen achter krijgt. Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om de vloer te laten onderzoeken.

Waar moet je op letten bij de bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring heeft weinig waarde als deze niet als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst is opgenomen. In sommige gevallen kan de bouwkundige keuring ook nodig zijn voor het taxatierapport. Dit dient dus goed afgestemd te worden met de taxateur die het taxatierapport voor de aan te kopen woning maakt. Uiteraard zorgen wij dat dit goed op elkaar is afgestemd. U kunt de bouwkundige keuring hieronder ook zelf aanvragen.

Bouwtechnische keuring aanvragen

Uiteraard werken wij alleen samen met professionele en betrouwbare partijen. Het expertisebureau die de bouwkundige keuring uitvoert krijgt volgens 'klanten vertellen' een gemiddelde beoordeling van 8,9 (3.696 beoordelingen). Door middel van de onderstaande aanvraag kan een bouwkundige keuring aangevraagd worden. Als u de gegevens invult, dan gaat de bouwkundig expert voor u aan de slag.