Hoe duurzaam is een woning?

Wilt u een woning gaan aankopen en bent u benieuwd hoe duurzaam de woning is en hoe u de woning verder kunt verduurzamen? Als gecertificeerd adviseur duurzaam wonen kunnen wij u hier ook over adviseren. Voor een eerste verkenning kunt u hieronder een aantal gevens van de woning invullen en u ontvangt gratis een duurzaamheidsprofiel van de woning. Verder werken wij met betrouwbare professionele adviseurs die een compleet advies voor verduurzaming van een woning kunnen geven en de maatregelen ook voor u leveren met garanties en onderhoud.

Gunstige financiering voor energiebesparende maatregelen voor uw nieuwe woning

De energiebesparende maatregelen zijn vaak heel gunstig mee te financieren in uw nieuwe hypotheek. De aankoop van uw nieuwe woning is hét moment om uw woning te verduurzamen en om dit op een financieel gunstige manier te doen. Onderzoek de mogelijkheden.

Energiebesparende maatregelen treffen

Iedere woning is uniek en voor iedere woning zijn er mogelijkheden om energiebesparende maatregelen te treffen. Een aantal mogelijkheden om energie te besparen zijn:

 1. Isolatie van dak, vloer en/of wanden
 2. Zonnepanelen
 3. Zonneboiler
 4. Warmtepomp
 5. HR++ ketel (als tussenoplossing)

Eén totaaloplossing voor professioneel advies, gegarandeerde levering en onderhoud van energiebesparende maatregelen

Het valt niet mee om een betrouwbare en professionele partij te vinden die een compleet advies kan geven en ook voor een goede uitvoering van alle maatregelen kan zorgen. Daarnaast kunt u recht hebben op subsidies en is het vaak mogelijk om belasting terug te vragen. Wij hebben een partij gevonden die u kan helpen bij het gehele traject van advies tot en met onderhoud. Een aantal belangrijke uitgangspunten zijn:

 1. Energieadviseur met EPA-certificaat
 2. EPA-energierapport
 3. Heldere offerte inclusief subsidiemogelijkheden
 4. Verzorgen van de BTW-teruggave en aanvragen subsidies 
 5. Uitvoering door uitsluitend erkende installatateurs
 6. Volledige garantie op alle producten

Duurzaamheidsprofiel van een woning