Doe de RisicoScan!

Goudse Verzekeringen heeft veel ervaring op het gebied van zakelijke risico's en is gespecialiseerd in het verzekeren van deze risico's. De Goudse Verzekeringen heeft een risicoscan ontwikkeld, waarmee u globaal kunt bepalen welke risico's uw bedrijf loopt en wat u hier mee kunt doen. 

Voer eenvoudig zelf de risicoscan uit
Doe hier de online RisicoScan van de Goudse Verzekeringen en bepaal in 10 minuten uw bedrijfsrisico's.

Doe de BedrijfsImpulz Scan!

 

Doe de Veilig Ondernemen Scan

Criminaliteit is dichtbij. Diefstal, een inbraak in de buurt, een agressieve bezoeker of een virus op de computer. Belangrijke documenten of spullen kunt u onverwachts kwijt zijn. Dat kost u tijd, geld en een hoop gedoe. U kunt dit grotendeels voorkomen. Neem 5 minuten de tijd om hier bij stil te staan en doe de Veilig Ondernemen Scan.

Met deze korte digitale vragenlijst kunt u gratis en eenvoudig inzicht krijgen in de verschillende criminaliteitsrisico’s voor uw onderneming en het gebouw zoals bijvoorbeeld inbraak, diefstal en ICT-criminaliteit. U ontvangt, direct na het invullen een onafhankelijk advies met veiligheids- en beveiligingsmaatregelen die passen bij de risico’s voor uw onderneming. Met deze scan heeft u een compleet overzicht wat u zou kunnen doen. Aan u de keuze wat u ermee gaat doen. Een aantal maatregelen kunt u zelf doen. Daarnaast biedt het ook aanknopingspunten om in gesprek te gaan met uw beveiligingsadviseur of ICT-leverancier.