Maatwerk zakelijke financiële diensten

Ieder bedrijf is uniek en iedere bedrijfstak heeft zijn specifieke kenmerken. Daarom biedt De Groot Financieel Adviseurs financiële oplossingen op maat voor zowel schadeverzekeringen, pensioenen, financieringen, verzuim en employee benefits.

Zakelijke schadeverzekeringen
De financiële risico's die u niet zelf kunt of wilt dragen kunnen verzekerd worden. Op basis van een risico inventarisatie bespreken wij samen met u welke verzekeringen voor u relevant zijn, bekijken wij welke productvoorwaarden bij u passen en maken wij vergelijkingen van de verschillende aanbieders. Via onderstaande links kunt u zelf alvast een indicatieve premie berekenen of zelf alvast een start maken met een risicoscan.

Pensioenen
Uiteraard wilt u goed voor uw personeel zorgen. Een pensioenregeling voor uw personeel is één van de mogelijkheden om goed voor uw personeel te zorgen. Zorg dan wel dat uw personeel ook op dit pensioen kan vertrouwen, uw personeel uw pensioentoezegging kan waarderen en dat u zelf geen te grote financiële risico's loopt. Als gecertificeerd pensioenadviseurs en werkend in een netwerk van pensioenprofessionals bieden wij altijd een passende oplossing. Meer informatie >>