Zorgverzekeringen 2016

Als onafhankelijk financieel adviseurs bieden wij u uiteraard ook een objectieve vergelijking van de gunstigste zorgverzekeringen inclusief hoge kortingen.

Korting op uw huidige zorgverzekering?

Als u tevreden bent over de voorwaarden, de service en de premie van uw huidige zorgverzekering, dan kunt u uiteraard uw huidige zorgverzekering behouden. Voor een aantal zorgverzekeringen kunnen wij u een extra korting op de premie aanbieden. Dit geldt voor de volgende zorgverzekeringen :

Zorgverzekeraar Korting Basis Korting Aanvullend en Tandarts
Avéro Achmea 7,5% 10,0%
Delta Lloyd 9,0% 10,0%
OHRA 8,0% 9,0%
ONVZ 5,0% 8,0%
VGZ 6,0% 9,0%

Het enige dat u hoeft te doen is een kopie van uw huidige zorgverzekering aan ons te mailen of per post aan ons toe te sturen, dan zorgen wij voor de omzetting en de korting op uw premie.

Huidige zorgverzekering behouden?

Ook is het mogelijk om uw huidige zorgverzekering via ons kantoor door te laten lopen. Let wel op dat een eventuele korting helaas wel komt te vervallen. Uw zorgverzekering veranderd verder niet, maar dan kunt u in het vervolg wel van onze service gebruik maken. Klik op de onderstaande link om de zorgverzekering automatisch over te laten zetten.

U kunt de volgende zorgverzekeringen via ons kantoor laten lopen :

Nieuwe vergelijking met hoge kortingen

Uiteraard is het ook mogelijk om een nieuwe vergelijking voor uw zorgverzekeringen te maken. U betaald veel premie voor uw zorgverzekering, daarom is hier soms ook veel op te besparen. Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om vóór 1 januari 2016 over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Graag bieden wij u op onze speciale website Zorg-Premies.nl een uitgebreide vergelijking van een groot aantal zorgverzekeringen. Voor een groot aantal zorgverzekeringen kunnen wij bovendien hoge kortingen aanbieden. Vergelijking Zorgverzekeringen >>

Het enige dat u hoeft te doen is een kopie van uw huidige zorgverzekering aan ons te mailen of per post aan ons toe te sturen, dan zorgen wij voor de omzetting en de korting op uw premie.

Collectieve zorgverzekering?

Heeft u al een collectieve zorgverzekering met korting, bijvoorbeeld via uw werkgever? Zelfs dan kunt u met onze zorgverzekeringen waarschijnlijk besparen. Vergelijking Zorgverzekeringen >>

Overstappen van zorgverzekering gaat heel simpel

Als u via onze website de gunstigste zorgverzekeringen heeft gevonden, dan kunt u deze direct online aanvragen. Het opzeggen van uw huidige zorgverzekering, na acceptatie van de nieuwe zorgverzekering, gaat helemaal automatisch. Doe dit wel vóór 1 januari 2016. Makkelijker kunnen wij het niet maken, wel voordeliger.