Vrijblijvend advies schadeverzekeringen

De Groot Financieel Adviseurs biedt u een vrijblijvend advies over uw schadeverzekeringen en uiteraard onderzoeken wij of u kunt besparen op uw schadeverzekeringen met behoud van minimaal een gelijkwaardige dekking op uw schadeverzekeringen. Dit geldt zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten.

Om een vrijblijvende vergelijking en advies voor uw schadeverzekeringen te kunnen maken en te bepalen of u kunt besparen op uw huidige verzekeringspakket en of u verbeteringen kunt aanbrengen op uw huidige verzekeringspakket volgt hieronder aanvullende informatie.

1. Verzekerde waarde bepalen

Om een vergelijking van ongeveer 12 verzekeraar voor u te kunnen maken en om zo goed mogelijk te bepalen voor welke waarde uw spullen verzekerd dienen te worden maken wij veel gebruik van waardemeters. De verzekeraar geeft u met een waardemeter namelijk een garantie tegen onderverzekering en kunnen wij een eenvoudige vergelijking maken. Graag willen wij vragen om de onderstaande waardemeters te printen en in te vullen.

2. Waardemeters en kopie polissen toesturen

Om een vergelijking met uw huidige verzekeringspakket te kunnen maken hebben wij een kopie van uw huidige verzekeringen nodig. Bent u al klant bij De Groot Financieel Adviseurs, dan hoeft u de kopie├źn van polissen uiteraard niet aan ons toe te sturen. Het toesturen kan per mail of via het onderstaande formulier.