Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een levensverzekering die een bedrag uitkeert op het moment dat de verzekerde(n) op de polis komt of komen te overlijden. De uitkering bij overlijden uit de overlijdensrisicoverzekering kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de aflossing van de hypotheek of als aanvulling op het inkomen van de achterblijvende partner.

De hoogte van de benodigde overlijdensrisicodekking bepalen

De hoogte van het verzekerde bedrag van de overlijdensrisicoverzekering dient uiteraard aan te sluiten op uw persoonlijke situatie en uw wensen. U hoeft niet te veel te verzekeren, maar te weinig is ook vervelend. Op basis van een financieel overzicht kunnen wij nauwkeurig bepalen hoe hoog de dekking moet zijn. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt zelf ook al verkennen hoeveel dit bedrag ongeveer zou kunnen zijn en wat de premie ongeveer is. Klik dan op onderstaande banner.

 

Heeft u al een overlijdensrisicoverzekering?

Hoeveel kunt u besparen op uw overlijdensrisicoverzekering?
Waarschijnlijk kunt u besparen op uw overlijdensrisicoverzekering en het kost u slechts € 25,- om er achter te komen hoeveel u kunt besparen. Als u een lopende overlijdensrisicoverzekering heeft kunnen wij voor u een uitgebreide en objectieve vergelijking van de goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen voor u maken. Dan weet u gelijk hoeveel u maandelijks kunt besparen.

Vergelijking goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen
Voor de vergelijking van de overlijdensrisicoverzekeringen maken wij gebruik van onafhankelijke vergelijkingssoftware, waarmee wij ongeveer 36 overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken. 

Kosten vergelijking overlijdensrisicoverzekering
De vergelijking van uw huidige overlijdensrisicoverzekering bieden wij voor slechts € 25,- aan. Wij maken een uitgebreide vergelijking en berekenen uw besparing. In de vergelijking is onze eenmalige vergoeding van € 395,- al opgenomen. Dit is inclusief het omzetten van de overlijdensrisicoverzekering. Wij ontvangen verder geen provisies of andere vergoedingen op de overlijdensrisicoverzekering.

 

Vergelijking overlijdensrisicoverzekering aanvragen