SpaarCheck voor spaarrekeningen

Geld verdienen met je spaargeld. Met een hogere spaarrente op je spaargeld hou je meer geld over, dat is logisch. Hoe bereik je dit? Kom bij ons langs voor een gratis en vrijblijvende SpaarCheck om meer uit je spaargeld te halen.

Spaarrekening met meer rente
Als je spaargeld al een tijdje op een spaarrekening staat is de kans groot dat de rente die je ontvangt te laag is. Wij gaan de uitdaging aan om meer uit je spaargeld te halen. Dat kost je niets, omdat wij gratis en geheel vrijblijvend een vergelijking maken. Het levert je vaak wel veel op, omdat wij vaak een hogere rente vinden. Kom gerust eens bij ons langs.

Neem geen risico met je spaargeld
Als onafhankelijk financiƫle planners zorgen wij voor financieel voordeel op de lange termijn. Uiteraard adviseren wij daarom alleen gerenommeerde Nederlandse banken die onder het garantiedepositostelsel vallen. Wel zo'n veilig idee.

Uitgebreide vergelijking van spaarrekeningen
Als onafhankelijk financieel adviseurs kunnen wij voor u een uitgebreide vergelijking voor spaarrekeningen maken. Voor een aantal banken kunnen wij het openen van de spaarrekening direct voor u in orde maken, waaronder de spaarrekeningen van de volgende banken :

  • Aegon Bank
  • ASR Bank
  • Delta Lloyd
  • Reaal Bancaire Diensten
  • Nationale-Nederlanden

Liever alles zelf regelen?
Ook dat kan! Als je liever zelf op zoek wilt gaan naar de gunstigste spaarrekening en de spaarrekening online wilt openen, klik dan op de bovenstaande links om de spaarrekening direct zelf online aan te vragen.

Neem contact met ons op om de spaarrekening van Nationale-Nederlanden aan te vragen. Dit kan helaas nog niet online.