Branchevereniging Adfiz. Adviseurs in financiële zekerheid.

Adfiz

De Groot Financieel Adviseurs & Makelaars O.Z. is aangesloten bij de branchevereniging van adviseurs in financiële zekerheid. Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen NVA en de NBVA. Kijk op www.adfiz.nl voor meer informatie.

Branchevereniging Adfiz. Adviseurs in financiële zekerheid.

finfin

De Groot Financieel Adviseurs & Makelaars O.Z. is aangesloten bij finfin, de financiële vraagbaak voor consumenten. Op finfin vind u heel veel informatie en kunt u vragen stellen aan de beste onafhankelijk financieel adviseurs van Nederland. Ook wij beantwoorden uiteraard ook graag al uw vragen.

Ambassadeur van Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl

De Groot Financieel Adviseurs is aangesloten bij en ambassadeur van Advieskeuze.nl. Via Advieskeuze Advieskeuze.nl ontvangen wij beoordelingen van onze klanten, waardoor wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Ook zijn wij als adviseur te vinden op Advieskeuze.nl. Advieskeuze.nl wordt ondersteund door de Consumentenbond.

CFP Certified Financial Planner

CFP Certified Financial Planner (Fop de Groot FFP CFP)

Fop de Groot FFP CFP (junior) is CFP certified financial planner. De CFP is een persoonlijk register met een wereldwijde certificering voor financieel planners en heeft een eigen gedragscode. Voor meer informatie kunt u kijken op www.fpsb.nl.

Register FFP gecertificeerd financieel planners.

FFP Gecertificeerd financieel planners (Fop de Groot FFP CFP)

Fop de Groot FFP CFP (junior) is FFP gecertificeerd planner. De FFP is een persoonlijk register en heeft een eigen gedragscode. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ffp.nl.

Kifid

Als professioneel financieel dienstverlener zijn wij aangesloten bij het officiële Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Meer informatie over Kifid.

Stichting Onafhankelijke Pensioenprofessionals Nederland (OPN)

OPN

De Groot Financieel Adviseurs & Makelaars O.Z. is aangesloten bij Stichting Onafhankelijke Pensioenadviseurs Nederland (OPN)OPN bestaat uit onafhankelijke pensioenadviseurs verspreid over heel Nederland. Binnen het netwerk van OPN bieden wij specialistisch advies op vele pensioengebieden.

Alle makelaars zijn gecertificeerd en geregistreerd in het NRVT, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

NRVT Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Alle makelaars bij De Groot Financieel Makelaars O.Z. zijn gecertificeerd en ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Kiest u voor uw taxatieopdracht een Register-Taxateur (RT) van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), dan weet u zeker dat u zaken doet met een specialist. De Register-Taxateur voldoet aan de eisen met betrekking tot vakbekwaamheid, houdt zijn vakkennis op peil, werkt conform de gedrags- en beroepsregels en onderwerpt zich aan het tuchtrecht.

De Groot Makelaars O.Z. is aangesloten bij branchevereniging VBO Makelaars. Klik hier om naar VBO.nl te gaan.

VBO Makelaars

De Groot Financieel Makelaars O.Z. is aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaars. Meer informatie op VBO.nl. Ga naar onze speciale website van De Groot Makelaars O.Z. voor meer informatie, onze diensten en ons woningaanbod.