10-09-2014 De Groot Financieel Adviseurs is ambassadeur van Advieskeuze.nl

De Groot Financieel Adviseurs is ambassadeur van Advieskeuze.nl. Advieskeuze.nl wordt ondersteund door de Consumentenbond. Advieskeuze.nl zet zich iedere dag met veel enthousiasme in om particuliere en zakelijke bezoekers op een 100% onafhankelijke manier te helpen met het kiezen van de juiste adviseur.

Advieskeuze.nl wordt ondersteund door de Consumentenbond

De Consumentenbond is begin 2013 aandeelhouder van Advieskeuze.nl geworden. Daarmee is een sterke samenwerking tot stand gekomen waarmee onder andere geborgd is dat het platform Advieskeuze.nl onafhankelijk blijft.

Een belangrijk onderdeel van de samenwerking is dat de content van Advieskeuze.nl getoond wordt op de website van de Consumentenbond. Maar de samenwerking betekent nog veel meer:

  • De onafhankelijkheid van Advieskeuze.nl is geborgd
  • Het consumentenbelang wordt vooropgesteld
  • Onze review-, zoek- en scoremethodieken worden gecontroleerd
  • De naamsbekendheid van Advieskeuze.nl is gestegen

Schrijf een beoordeling

Bij De Groot Financieel Adviseurs doen wij uiteraard onze uiterste best om u zo goed en helder mogelijk te adviseren. Graag horen wij van u hoe tevreden u over ons bent en wellicht dat wij nog zaken kunnen verbeteren op basis van deze beoordelingen. Graag nodigen wij u uit om ons te beoordelen via Advieskeuze.nl.