12-02-2014 De Groot Financieel Adviseurs wint Hypotheek Award 2014 voor beste advies

De kleine Onafhankelijke Adviseurs hebben woensdag 12 februari de Hypotheken Award voor beste advies gewonnen. Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijk adviseur, heeft de Awards namens de beroepsgroep in ontvangst mogen nemen. De Groot Financieel Adviseurs is lid van Adfiz.

De Groot Financieel Adviseurs is blij met de award. Deze erkenning van de consument is voor ons heel waardevol. Vooral omdat de consument in het onderzoek heeft aangegeven ons te ervaren als adviseur die eerlijk advies geeft. En die erop uit is om het belang van de klant te dienen. Dat is precies waar wij voor staan.”

9 voordelen van onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies heeft consumenten veel voordeel te bieden. De 9 voordelen van onafhankelijk advies zijn :

  1. Voorkomen van dubbel verzekeren, oververzekeren en overbodige producten
  2. Voorkomen van onderverzekeren
  3. Voorkomen van te hoge lasten
  4. Voorkomen van te dure producten
  5. Voorkomen van te weinig flexibiliteit
  6. Mogelijkheid tot switchen bij betere of goedkopere oplossingen
  7. Hulp bij schade
  8. Hulp bij fouten
  9. Alles op één plek, bij een bekend gezicht.

Consumentenprijs

De Hypotheken Award is een initiatief van het Institute voor International Research en onderzoeksbureau GfK en werd uitgereikt tijdens het 23e Hypotheken Event in Almere. De onafhankelijk adviseurs scoorden in hun categorie (Advies) het hoogste op tevredenheid onder consumenten. Daarnaast gaven consumenten het vaakst aan hun onafhankelijk adviseur aan vrienden of familie aan te bevelen. Onderzoeksbureau GfK deed voor de categorie ’Beste Advies’ onderzoek onder consumenten die in 2013 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek.

Ook een goed hypotheekadvies?

Bent u ook op zoek naar een goed hypotheekadvies? Uiteraard helpen wij u graag verder. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak te plannen. De eerste kennismaking en oriëntatie is gratis en vrijblijvend.