01-11-2013 De Groot Financieel Adviseurs is aangesloten bij finfin

De Groot Financieel Adviseurs is aangesloten bij finfin. FinFin is het onafhankelijke platform waar u veel informatie kunt vinden en financiële vragen kunt stellen. Ook De Groot Financieel Adviseurs is aangesloten bij FinFin en wij beantwoorden vrijblijvend vragen van klanten.

FinFin: Wegwijzer naar juiste financiële keuzes

Financiële beslissingen zijn belangrijke beslissingen. Goede en betrouwbare informatie bij het maken van financiële keuzes is dan ook onmisbaar. Finfin geeft die informatie. Vrij en zonder voorwaarden. Als je toch nog een vraag hebt, kun je deze anoniem stellen aan de onafhankelijk financieel adviseurs die aangesloten zijn bij branchevereniging Adfiz.

Hoe werkt Finfin?

Of het nu gaat om verzekeren, hypotheken, pensioenen of andere geldzaken, een goede keuze kun je alleen maken als je precies weet wat je wilt, wat je kunt en welke mogelijke oplossingen er zijn. En dat hoeven lang niet altijd (alleen) financiële producten te zijn.

Finfin geeft informatie over wat belangrijk is en waar je op moet letten. Zo kun je je zelfstandig oriënteren en van daaruit bepalen wat je wel en niet weet, wat je wel en niet wilt en of je daar advies voor nodig hebt. Ook vind je informatie over wat een adviseur voor je kan doen en welke voordelen je dat op kan leveren.

Finfin heeft geen commercieel belang

Finfin is een initiatief van Adfiz, branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs. Met Finfin willen we bijdragen aan beter inzicht in wat er komt kijken bij het nemen van verstandige financiële beslissingen. Ook willen we inzicht geven in de waarde van onafhankelijk financieel advies. Zo willen de leden van Adfiz bijdragen aan betere financiële keuzes van klanten en aan het vertrouwen in de financiële markt. Daar willen zij als onafhankelijk financieel adviseurs graag in investeren.