Klantenservice

Via onze website bieden wij onze klanten online toegang tot verschillende beveiligde online klantenpagina's en internetbankieren voor verzekeringen, financieel overzicht en internetbankieren. Hierdoor kunt u profiteren van het gemak van online overzicht en inzicht in uw financiĆ«le zaken bij De Groot Financieel Adviseurs. Klik hieronder op het gewensten onderdeel om rechtstreeks inloggen.

 

Inloggen op uw verzekeringspagina

  • Uw verzekeringen via Intrasurance : Klik hier om in te loggen >>
  • Uw verzekeringen via Voogd & Voogd : Klik hier om in te loggen >>

 

Inloggen Internetbankieren

 

Inloggen op uw Persoonlijk Financieel Overzicht Figlo MijnKluis

Dit is uw persoonlijke financieel overzicht. Gebruik deze inlog als u uw inlogcode na 01-01-2013 heeft ontvangen. Klik op het logo of klik hier.

 

Inloggen op uw Persoonlijk Financieel Plan MijnKluis

Dit is uw persoonlijke financieel overzicht. Gebruik deze inlog als u uw inlogcode voor 01-01-2013 heeft ontvangen. Klik op het logo of log hieronder direct in.

  Uw emailadres:
  Uw wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 

Inloggen op uw online Huishoudboekje

Dit is uw persoonlijke elektronische huishoudboekje. Gebruik deze inlog om in te loggen op uw persoonlijke online huishoudboekje van ViewOnCashhttps://studio.figlo.com/mijnkluis.

 

Online service en downloads

Naast de mogelijkheid om online in te loggen bieden wij u ook online service aan. Download de onderstaande formulieren, vul de formulieren in en mail of stuur deze aan ons toe.

 

Handige links en Informatie

Hieronder vind u een overzicht van handige websites voor financiƫle informatie.