HypotheekAdvies

De aankoop van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. De hypotheek die daarbij vaak afgesloten wordt dus ook. Dan kunt u maar beter zorgen dat het de juiste beslissing is. Een hypotheek advies is gebaseerd op het vertrouwen dat wij de beste oplossing voor u vinden. Daarnaast kunnen wij u een aantal zekerheden bieden.

Onze zekerheden in het hypotheekadvies
Een goed hypotheekadvies begint uiteraard met de kennis en deskundigheid van de adviseur die luistert naar uw wensen en die een hypotheekadvies geeft die bij uw situatie past. Maar wij doen meer :

  • Laagste hypotheekrente: Als onafhankelijk adviseur kunnen wij nagenoeg alle banken vergelijken en de gunstigste rente voor u vinden. Wij hebben geen enkele binding met banken. Als u naar een bank gaat wordt meestal maar 1 tarief van de bank zelf aangeboden.
  • Goede voorwaarden: De laagste rente is niet alles. Goede voorwaarden en geen vervelende verassingen achteraf, omdat wij alle hypotheekvoorwaarden van alle banken op een rijtje hebben staan.
  • Financieel overzicht: Een hypotheekadvies op maat die rekening houdt met alles wat u al heeft, omdat wij ook direct een persoonlijk financieel plan voor u maken.
  • Scherpe premies: De gunstigste premie voor een overlijdensrisicoverzekering, omdat wij onafhankelijke vergelijkingssoftware gebruiken.
  • Lage advieskosten: Door dat u een aantal dingen zelf kunt doen. Voor het advies spreken wij vooraf een vast bedrag af, zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.
  • Bevestiging van ons advies: Na het afsluiten van de hypotheek voegen wij de nieuwe hypotheek toe aan uw financieel overzicht, zodat U nogmaals ziet wat de financiële gevolgen voor U zijn.
  • Doorlopende service: Na het afsluiten van de hypotheek optioneel een dagelijkse controle of u op uw hypotheek kunt besparen.

Onze werkwijze

Bij ons geen verrassingen. Het hypotheekadvies moet helder zijn, maar ook onze adviesvergoeding moet helder zijn. Wij maken vooraf altijd heldere afspraken over onze vergoeding. Hieronder een kort stappenplan voor het aanvragen van een hypotheek.

Kennismakingsgesprek
Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek bespreken wij uw vraag en verstrekken wij informatie over onze werkwijze en over onze advieskosten. Aan het einde van het kennismakingsgesprek maken wij een heldere afspraak over onze adviesvergoeding, zodat u weet waar u aan toe bent.

Adviesgesprek
In het adviesgesprek gaan wij een hypotheekadvies op maat opstellen op basis van alles wat u al heeft en op basis van uw wensen. Wij gaan op zoek naar de gunstigste oplossing voor uw situatie. Iedere hypotheek is bij ons maatwerk.

Hypotheekbemiddeling
Op basis van het hypotheekadvies kunnen wij de hypotheek ook voor u aanvragen en in orde maken. Wij helpen u eventueel bij het aanvragen van een taxatie, voeren overleg met de bank over de acceptatie en voorwaarden, zorgen dat de aanvraag compleet met alle stukken bij de bank wordt ingediend en wij zorgen dat de stukken bij de notaris van uw keuze terecht komen.

Hypotheekonderhoud
Na het afronden van de hypotheek heeft u de keuze of wij op uw verzoek een check of update van uw hypotheek moeten maken. Wij kunnen ook dagelijks voor u gaan controleren of u nog de gunstigste hypotheek heeft. Dit bieden wij aan in de vorm van een abonnement. Aan u de keuze.

 

Dienstverleningsdocument Hypotheekaanvraag